Zilveren speld met goud KBO-Brabant voor Lies van Bree-Dommels

Tijdens de algemene ledenvergadering van Seniorenvereniging kbo Heeze werd afscheid genomen van vicevoorzitter Lies van Bree.
9 jaar lang heeft zij als bestuurslid een grote inbreng gehad bij alle plannen intern en bij vertegenwoordiging extern van onze vereniging. Haar kennis van zaken, als oud-beleidsmedewerker van KBO-Brabant, was voor ons van onschatbare waarde en zullen wij node missen.
Namens kbo-Heeze had Lies zitting in Stichting Senioren Belangen Heeze, de Adviesraad Sociaal Domein en de Kring Gemeente Heeze-Leende. Zij vertegenwoordigde de Kring bij het Regionaal Beraad en de vergaderingen van KBO-Brabant.
Woensdag 20 maart ontving zij uit handen van de heer Jan Hoevenaars, bestuurslid van KBO-Brabant deze zeer welverdiende onderscheiding.