Wilt u de goedkoopste of de beste oplossing voor uw hoor-probleem?

De goedkoopste oplossing kan ook de beste oplossing voor uw situatie zijn. Om daar achter te komen moet uw gehoorverlies getest worden.  Ieder verlies vraagt om een persoonlijke oplossing.

En daar ligt de kracht van Peggy bij van de Leur Hooroptiek. Zij is stAr-geregistreerd en dat betekent dat zij continue moet bijscholen om de vorderingen die de hoor-techniek doormaakt bij te houden. Zij beschikt over de meest geavanceerde apparatuur van alle bekende merken zodat u een grote keuzevrijheid  hebt. Haar kennis en ervaring staan garant voor de beste oplossing, of dat nou een toestel wordt uit de klasse van de zorgverzekeraars, of niet. En alles is vrijblijvend, pas als u helemaal tevreden bent gaat u kopen, waarbij wij de vergoeding van de zorgverzekeraar voor u afhandelen.

Van de Leur Hoorcomfort, Jan Deckersstraat 25a in Heeze. Audicien aanwezig op dinsdag en donderdag. Voor een afspraak belt u 040-22 63 562 of via info@benvdleuroptiek.nl.

KBO-leden ontvangen 10% korting op het Pluspakket, bestaande uit service en producten waarmee we de bijkomende kosten van een hoortoestel sterk verminderen en u ontzorgen.

Reacties zijn gesloten.