Waarom lid worden van Seniorenvereniging kbo Heeze?

Degenen die nog geen lid zijn van onze vereniging hebben waarschijnlijk geen idee wat een lidmaatschap allemaal kan betekenen. Het beeld van een clubje “oude van dagen” die elkaar bezig houden is achterhaald. De vereniging stelt zich momenteel tot doel het welzijn van de senioren te vergroten en te waarborgen. Hoe dat gebeurt leest u hierna.

Een tiental vaste activiteiten geven wekelijkse ontspanning, zoals jeu de boules, rikken en bridgen, fietsen en wandelen, etc.

Ook op het gebied van educatie organiseren wij doorlopend cursussen, zoals fotocursus, taalcursus, bloemschikken of leeskringen. Ook op digitaal gebied is er een wisselend aanbod van cursussen.

Naast vaste activiteiten hebben wij een wisselend programma met excursies, workshops en bezoeken aan theaters of musea.

Daarnaast zijn wij ook actief bezig met belangenbehartiging. Dit gebeurt op zowel individueel niveau, zoals belasting invulhulp voor leden, als op collectief niveau door deel te nemen in overlegorganen bij de gemeente en andere sociaal-maatschappelijke organisaties. Meer informatie over ons vindt u op onze website: www.kbo-heeze.nl.

Wij zijn de grootste vereniging van Heeze. Hierdoor kunnen wij veel activiteiten organiseren en de contributie laag houden, namelijk € 26,00 per jaar. Er is maar één goede manier om zelf te oordelen over het nut van een lidmaatschap.           Door lid te worden.

Durft u het aan? Wij maken het aantrekkelijk voor u want voor € 10,00 bent u meteen lid voor de rest van dit jaar. Dan heeft u ruimschoots de gelegenheid om onze vereniging goed te leren kennen.

Stuur een berichtje naar info@kbo-heeze.nl of schrijf een briefje met naam, adres en tel.nr. en doe dit in onze brievenbus die naast de ingang van ’t Perron hangt, Schoolstraat 48, 5591 HM Heeze.

Wij nemen hierna contact met u op.

Klik hier voor de folder van KBO Brabant