Voorstelling Heezer Komedie op zondag 25 oktober 2020 gaat niet door.

Een aantal mensen heeft via de KBO een toegangsbewijs gekocht voor de voorstelling van de Heezer Komedie met als datum woensdag 18 maart 2020. Deze voorstelling is niet doorgegaan in verband met de regels rondom het coronavirus.
Er was een alternatieve datum gevonden voor deze voorstelling op zondagmiddag 25 oktober 2020. Ook deze voorstelling kan niet doorgaan. Binnen de huidige corona-regels is het nog niet mogelijk om dit te organiseren.

De voorstelling is nu verschoven naar maart 2021 in de hoop dat de voorstelling(en) dan wel door kunnen gaan.

Uiteraard wordt u ook nu in de gelegenheid gesteld de voorstelling bij te wonen. Het reeds gekochte toegangsbewijs met datum 18 maart 2020 blijft geldig. Bewaar dit toegangsbewijs zorgvuldig. Over het exacte aanvangstijdstip etc. berichten we u te zijner tijd via onze nieuwsbrief.

Wat als u niet kunt ?
In dat geval kunt u uw kaartje voorzien van naam en adres teruggeven aan Ben Odijk. Mag ook in de brievenbus op adres: Borstelmaker 10, Heeze. Vervolgens zorgen we er voor dat u uw geld terugkrijgt.
Om de Heezer Komedie te steunen zou het fijn zijn om zo min mogelijk een beroep te doen op restitutie van het reeds betaalde en naar de voorstelling(en) te komen als dit weer kan.

Reacties zijn gesloten.