Verkiezingsdebat op vrijdag 4 maart a.s. in het Perron

Op 16 maart 2022 zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. Hieraan voorafgaand organiseert Stichting SeniorenBelangen Heeze-Leende-Sterksel weer een verkiezingsdebat op vrijdag 4 maart van 14.00 uur tot 16.30 uur in Dorpshuis ‘t Perron in Heeze. Vanaf 13.30 uur ontvangst met koffie/thee.

Wij verwachten dat  alle politieke partijen bij deze verkiezingsbijeenkomst  aanwezig zullen zijn om te vertellen over hun partijprogramma en hun plannen voor de toekomst. Het gaat hierbij vooral om thema’s die van belang zijn voor de 55 plussers. Denk hierbij aan thema’s rondom wonen, zorg en  veiligheid, de WMO en eenzaamheid. Thema’s die voor ons allen belangrijk zijn en waarover veel gezegd kan en moet worden. De sprekers van de partijen zullen naast hun informatie ook nader aan de tand gevoeld worden. Vanuit de zaal krijgt u ook volop de gelegenheid om vragen te stellen. Wij hopen op een grote belangstelling voor deze belangrijke bijeenkomst!

U kunt u hiervoor per email aanmelden. Dit kan door uw naam, woonplaats en het aantal personen waarmee u komt door te geven aan 55plusactief@gmail.com . Eventueel kunt u zich ook telefonisch aanmelden via nummer 06-53963743.

 

Reacties zijn gesloten.