Tweede Henk Gubbels Toernooi bij jeu de boules club De Toverbal.

Met goed weer hebben we op maandag 22 mei het 2e Henk Gubbels toernooi gespeeld. Van de 64 leden van de “Toverbal”  hadden zich er 42 aangemeld als deelnemer.

Na een korte begroeting door Liesbeth gingen de spelers meteen fanatiek van start, aangemoedigd door de niet-spelers die langs de baan zaten.

Omstreeks kwart voor twee waren alle 7 partijen van de eerste ronde al gespeeld en was het tijd voor de koffie met vlaai.

Na een klein halfuurtje kon er gestart worden met de tweede ronde.
De zon liet zich steeds vaker zien en de parasols moesten tevoorschijn komen voor wat schaduw. Iedereen genoot van de sfeer en zeker ook van het mooie weer.

De laatste partij duurde lang. Om half vijf was ook deze partij gespeeld en kon het tellen beginnen. Onder het genot van een hapje en drankje wachtte iedereen in spanning op de uitslag.
Het was opvallend dat veel partijen waren geëindigd met 13-12,  13-11 of 13-10. Dit zorgde ervoor dat het voor de deelnemers nog spannender was wie de uiteindelijke winnaar zou zijn.

UITSLAG

1e Mariet Boelens  3 gewonnen wedstrijden, 21 punten
2e Piet v. Deurzen 3 gewonnen wedstrijden, 16 punten
3e Nelly Mulder               3 gewonnen wedstrijden, 11 punten

Bent u lid van Seniorenver. Kbo Heeze en denkt u,  jeu de boules is misschien ook iets voor mij, dan bent u van harte welkom op een maandag of dinsdagmiddag. Het is dan ook mogelijk om een partijtje mee te spelen en de sfeer te proeven. Informatie bij Liesbeth Lingers, 06 1565 9992

 

Reacties zijn gesloten.