Spaans voor toeristen

Tijdens een gesprek met een nieuw lid werd duidelijk dat zij ervaring heeft met het geven van cursussen “Eenvoudig Spaans” aan senioren.
Nu lijkt het ons de moeite waard om dit ook eens aan te bieden aan onze leden.

Anneke stelt zichzelf even voor:

Mijn naam is Anneke Klabbers en mijn man en ik verbleven vele jaren maandenlang in Spanje. Gedurende die periodes heb ik meerdere niveaus “Spaans voor buitenlanders” gevolgd.

Ik heb in Nuenen ervaring opgedaan met het geven van cursussen Spaans aan enthousiaste senioren. Als er voldoende belangstelling voor is wil ik dit ook in Heeze gaan doen. De bedoeling is een cursus van 10 lessen waarin u leert hoe u zich in Spanje verstaanbaar kunt maken. Ter verduidelijking: ik ben niet opgeleid als docent Spaans maar ik heb wel ervaring met lesgeven aan volwassenen. Ik hoop hierdoor ook mijn vrije tijd gezellig in te vullen en mensen te leren kennen.

De cursus wordt gegeven op dinsdagmorgen van 10 tot 11.30 uur in ’t Perron. De lessen zijn van 23 november t/m 8 februari. Op 28 dec. en 4 jan. geen les.

De kosten zijn € 25,00 voor de hele cursus, inclusief les- en oefenmateriaal. Minimale deelname 5 en maximaal 10 personen. Het liefste aanmelden via de mail bij William Pollé, william_polle@hotmail.com. Anders bellen naar: 226 3644

Reacties zijn gesloten.