Seniorweb week groot succes (20-25 januari)

Afgelopen week hebben wij Leercentrum KBO Heeze voor de eerste keer deelgenomen aan de landelijk Seniorweb-week onder de titel “Computer Vraag Dagen”. En kortweg, dat bleek een groot succes; want vragen waren er genoeg, mede door de 35 enthousiaste personen welke zich hiervoor hadden ingeschreven. Ons Dorpshuis ‘t Perron had voor deze gelegenheid een deel van het Grand Café ter beschikking gesteld, waarvoor nogmaals onze hartelijke dank.

5 dagen lang werden er door onze ambassadeurs van Seniorweb 6 verschillende onderwerpen behandeld. Te weten in chronologische volgorde: WhatsApp, het inlezen van fotobestanden, de verkenner van Windows10, onderhoud van computers, het maken van een fotoboek en iPAD/iPhone.
Deze keuze van deze onderwerpen waren tot stand gekomen via de maandelijkse computerinloop en diverse verzoeken om deze te behandelen.

Of we nu van de vragen af zijn, waag ik te betwijfelen. Want de deelnemers zijn flink aan het werk geweest en of het daarbij blijft?

Een woord van dank is op zijn plaats voor onze docenten/ambassadeurs, die zich hebben ingezet om van deze dagen een succes te maken.

 

Reacties zijn gesloten.