Senioren schieten weer raak bij Rozen van Oranje

Senioren kbo Heeze heeft weer een middag georganiseerd bij hand-boogsportvereniging Rozen van Oranje. 24 Schutters hadden zich aangemeld om met elkaar de strijd aan te gaan.
Daaronder waren een aantal dames die zich goed konden meten met de heren. Om de sporters aan te moedigen waren veel mensen komen kijken zodat het gezellig druk was.

Na de ontvangst met koffie/thee en iets lekkers, was het tijd voor een korte uitleg en een paar keer proefschieten.
Hierna werden er 4 rondes gespeeld waarbij iedere schutter telkens 5 pijlen moest schieten. Alles verliep vlekkeloos en veilig want de begeleiders van de handboogvereniging hielden de touwtjes strak in handen. Met veel geduld werd iedere schutter telkens weer verteld hoe men zich kon verbeteren. Dat was dan ook zichtbaar in het stijgend scoreverloop.

Als afsluiting mochten de 4 beste dames en de 4 beste heren zich met elkaar meten om de uiteindelijke winnaars te bepalen.
Bij de dames was dit Ria Kersten en op de 2e plaats Ine Peperkamp. Beide dames kregen een lekkernij en daarnaast kreeg Ria ook een echte beker.

Bij de heren werd Henk van Stiphout 1e  en Hans Welten 2e. Ook voor hen een lekkernij en voor Henk de beker, die staat nu bij hem op de kast.
Tot slot een woord van dank aan Rozen van Oranje voor de perfecte organisatie en de deskundige begeleiding.

Dit was weer een van de vele activiteiten van Senioren kbo Heeze, die niet voor niets regelmatig op het programma staan. Het was niet alleen een sportieve middag maar ook een gezellige, waarbij veel mensen elkaar weer ontmoet hebben.

 

Reacties zijn gesloten.