Oud wereldkampioen Berry Westra verzorgde bridge clinic bij Seniorenvereniging kbo Heeze.

Berry Westra verzorgde, op uitnodiging van de Seniorenvereniging kbo Heeze, op donderdag 19 september een clinic voor bridgend Heeze. De clinic was georganiseerd ter gelegenheid van het 60-jarig jubileum van de Seniorenvereniging kbo Heeze.

De RABO zaal in ’t Perron was goed gevuld met bijna 100 enthousiaste bridgers die zich hadden aangemeld.
Berry Westra maakte op een humoristische wijze de zaal deelgenoot van leuke anekdotes en ervaringen gedurende zijn bridge carrière en wereldkampioenschap.

Er werden een aantal bijzondere spellen gespeeld waarvan het biedproces en de gewenste speelwijze door Berry na afloop op een inspirerende en leerzame wijze werden geanalyseerd. Berry strooide bij de uitleg ruim met interessante tips om te komen tot een betere voorbereiding op het bieden en het afspelen van een spel.
Tussendoor werd gebruik gemaakt van de mogelijkheid om bridge dilemma’s of vragen aan Berry Westra voor te leggen. Dit leidde soms tot interessante discussies waarbij niet altijd zonder meer de uitleg van Berry als beste werd aangenomen.

Door de enthousiaste deelnemers werd de clinic als een zeer geslaagd evenement ervaren.