Opening fototentoonstelling KBO Heeze 60 jaar

Onder grote belangstelling van genodigden, maar vooral van betrokken kbo-leden, werd op zondag 8 september 2019
in ’t Perron de fototentoonstelling geopend, gemaakt in het kader van het 60-jarig jubileum van
Seniorenvereniging kbo Heeze.
De voorzitter, Roos Daemen, heette alle aanwezigen van harte welkom bij het bereiken van deze bijzondere mijlpaal.
Maar in het bijzonder Bert en Gré Keet. Want zij hadden deze tentoonstelling met veel passie gemaakt, Bert de foto’s en Gré de interviews.
Maar eerst werd nog het woord gegeven aan onze burgemeester, Paul Verhoeven.
Hij benadrukte uitgebreid het grote belang en waarde van de kbo binnen de gemeenschap van Heeze.

Vervolgens werd de feitelijke opening verricht door de voorzitter en de burgemeester middels het gezamenlijk ophangen van de laatste foto, een collage van de aankondiging van het jubileum.

Daarna was het de beurt aan Wim Fijten, lid van het bestuur van KBO-Brabant.
Hij complimenteerde de kbo Heeze voor hun grote inzet als belangenbehartiger voor alle senioren in Heeze.
Zijn woorden gingen vergezeld van een passend cadeau.

Na deze officiële openingshandelingen konden alle aanwezigen, onder het genot van een hapje en een drankje, nog genieten van een door ’t Perron georganiseerd muzikaal optreden van het Belgische dames-duo Billy en Bloomfisch.
Zij brachten prachtige luisterliedjes ten gehore, waar alle aanwezigen volop van genoten.

Maar het belangrijkste blijft natuurlijk onze fototentoonstelling.
Heeft u die nog niet, of onvoldoende, gezien, dan raden wij u aan om deze alsnog te gaan bezichtigen. Het is meer dan de moeite waard! Deze expositie geeft, in woord en beeld, prachtig de vaste activiteiten weer waar onze leden en toekomstige leden aan kunnen deelnemen. En dat zijn dan nog maar de vaste activiteiten. Er is nog zoveel meer te doen binnen Seniorenvereniging kbo Heeze.

U kunt de expositie nog t/m 29 september bezoeken in ons dorpshuis ’t Perron, tijdens de reguliere openingstijden.
En nu, via de biljart-clinic en bridge demonstratie, op naar het SLOTFEEST op
29 september 2019.
Tot ziens !!!!!