Ons Zomerfair op 22 juli in Veldhoven

Er weer eens lekker op uit, daar hebben we zin! Op 22 juli organiseert KBO-Brabant de Ons Zomerfair in Veldhoven, bij de Koningshof.
Lekker slenteren langs de kramen van onze creatieve leden, genieten van hun ambachtelijke talenten, inspiratie opdoen en informatie inwinnen om zelf thuis aan de slag te gaan.

Op onze Zomerfair exposeren KBO-leden hun creaties. Van breiers, houtbewerkers en schilders tot edelsmeden, keramisten, tekenaars en glazeniers. We hebben nu al meer dan 120 deelnemers. Onze vereniging barst van het talent. Deelnemers krijgen een podium, stand of kraam waar ze hun kunsten kunnen exposeren, demonstreren en (indien gewenst) verkopen. De Ons Zomerfair wordt een festijn waar we al tijden naar verlangen, met muziek, gezelligheid en vooral: met ú. Natuurlijk, het coronavirus moet voldoende onder controle zijn, want het gaat alleen door als het veilig kan en mag. Daar hopen we allemaal op!

Deelname als exposant én als bezoeker is gratis (alleen toegankelijk voor leden van KBO-Brabant)

Wilt u komen? Meld u aan via www.kbo-brabant.nl/ aanmelden-zomerfair

Beschikt u niet over internet, bel dan naar KBO-Brabant (073) 644 40