Nieuwe folder van Seniorenvereniging kbo Heeze

Als lid van onze vereniging heeft u in September als bijlage in de “ons” een folder ontvangen met als titel: “Word lid van de grootste vereniging van Heeze”.
Deze folder is bedoeld om het u gemakkelijker te maken anderen te overtuigen van de voordelen van een lidmaatschap van Seniorenvereniging kbo Heeze.
Wij vragen u om deze folder af te geven aan iemand waarvoor een lidmaatschap interessant kan zijn.

Wij hebben nog een voorraad van deze folders, mocht u er meer willen hebben dan kunt u deze aanvragen via: kboheeze.leden@gmail.com met vermelding van uw adres.
Indien u overweegt lid te worden, kunt u ook deze folder aanvragen via bovenstaand mailadres.
Deze maand liggen de folders op de bar van ’t Perron, hierna vindt u ze op de leestafel in de hal van ’t Perron.