Nieuwe Commissie “Helpende Handen”

Onze vereniging organiseert regelmatig activiteiten voor haar leden. Vaak vinden die plaats in ’t Perron.
Het inrichten van de zaal moet meestal door ons zelf gebeuren. De werkzaamheden bestaan dan meestal uit het klaar zetten van tafels en stoelen, tafels dekken en koffie en thee schenken e.d.. Hierbij kunnen wij extra ondersteuning gebruiken. Daarvoor richten wij een nieuwe commissie op: de ”Helpende Handen”.

Wij doen een beroep op vrouwelijke en mannelijke leden om toe te treden tot deze commissie om zo nu en dan eens bereid te zijn om de handen uit de mouwen te steken. En als voldoende leden zich aanmelden, dan is de werkbelasting voor iedereen minimaal en houden we samen onze organisatie overeind.

Meld u zich ook aan!!! Opgeven kan bij het secretariaat, Antoon Bax,
tel. 06 53 89 18 45 of stuur een mail naar: info@kbo-heeze.nl.