Maandelijkse COMPUTER-INLOOP start weer onder de naam Digi-Café Heeze

Ofschoon er nog veel moet worden geregeld o.a. de verbouwing van ons Dorpshuis ’t Perron hebben we besloten om op donderdag 20 oktober weer te starten met deze voorlopig maandelijkse hulp aan gebruikers van digitale middelen en wel als verlengstuk van het Informatiepunt Digitale Overheid (IDO).

Hierbij in het kort waarom het gaat.  Bij de Digi-café Heeze kunnen alle inwoners van de Gemeente Heeze-Leende terecht met problemen met hun eigen digitale hulpmiddel (PC, laptop, smartphone, etc.). Het betreft dan de werking of de gebruik van software/apps op deze hulpmiddelen. Wij zullen trachten uw probleem op te lossen en/of u te voorzien van een advies. Het voorlopig niet de bedoeling dat de vrijwilligers naar u thuis moeten komen; dus uw digitale middelen moet u meebrengen.

3 vrijwilligers  zijn bereid gevonden om u hierin bij te staan. Wij zijn nog in gesprek met een vierde, die meer kennis heeft op het gebied van Apple.

Het is de bedoeling, dat u zich bij binnenkomst tussen 16:00-17:00 aanmeldt bij de balie van de Bibliotheek. Daar weet men waar wij zitten en daar zullen uw gegevens worden genoteerd.

De volgende datum is nog niet bekend, maar zal worden verspreid via de Nieuwsbrief van Seniorenvereniging KBO Heeze en de websites van de Seniorenvereniging  (seniorenvereniging kbo Heeze (kbo-heeze.nl) en de Bibliotheek Dommeldal (activiteiten)

Voor vragen kunt u terecht bij Frans Segers, tel. 0638255782

 

Reacties zijn gesloten.