Lezing over het boek Natriltijd: Terugbuigen na de storm.

In de periode 2020/2021 wordt door Bibliotheek Dommeldal, Vrienden van de Bieb en Seniorenvereniging kbo Heeze aandacht geschonken aan het thema Positieve Gezondheid.
Wij nodigen u uit voor:

Lezing over het boek Natriltijd: Terugbuigen na de storm.

Riet Fiddelaers-Jaspers vertelt over haar recent verschenen boek “Natriltijd”.

In de grote zaal van Dorpshuis ‘t Perron in Heeze op zondag 3 januari 2021.

Wat mensen over haar boek zeggen: De huidige coronatijd vraagt om hoop, bemoediging en saamhorig­heid. In haar eigenzinnige en authentieke stijl weet Riet woorden te geven aan het verlangen van ons allemaal om juist nú over voldoende veerkracht te blijven beschikken. Veerkrachtig worden ligt in het alledaagse besloten. Daarvoor geeft Riet praktische handreikingen. Een boek om te gebruiken als het ‘varen op zicht’ je even te veel wordt.

Op deze middag leest Riet enkele fragmenten uit het boek voor en gaat met de aanwezigen in op de boodschap die het boek uitdraagt.

Natriltijd is geschreven voor iedereen die geconfronteerd wordt met stormen in het leven, voor mensen die moeten buigen voor het lot waar ze niet om gevraagd hebben.

U kunt de lezing bijwonen om 14.00 uur of om 15.45 uur.

Koffie/thee staat klaar; de toegang is € 5,00.

Aanmelden kan via de website van bibliotheek Dommeldal: bibliotheekdommeldal.nl. Onder de optie agenda vindt u deze activiteit en is de mogelijkheid een toegangsbewijs te verkrijgen.

 

Reacties zijn gesloten.