Ledenmiddag Kring Heeze-Leende

De drie KBO-afdelingen Heeze-Leende-Sterksel organiseren ook dit jaar weer samen een ledenmiddag waarbij het thema dit jaar staat voor weer samen zijn.

Zoals hier boven al aangegeven, waar gaan we naar terug. Niet alleen in ons dagelijks leven maar dat geldt ook voor deze middag.
Een heerlijke middag om te ontspannen.

We gaan terug naar toen alles nog heel gewoon was. Misschien wel naar uw jeugdjaren. Of toch wat korter geleden voor de coronacrisis
Deze middag vindt plaats op vrijdag 8 oktober a.s. in dorpshuis ’t Perron in Heeze. Aanvang 13.30 uur. Zaal open om 13.00 uur
Kosten toegangsbewijs: € 5,00

Door de recente verruiming van de corona-regels zijn we in de gelegenheid om extra toegangsbewijzen ter beschikking te stellen.
Wilt u deze middag nog bijwonen, dan kunt u contact opnemen met Liesbeth Lingers via telefoonnummer: 06-15659992.

Programma:
13.00 uur   Ontvangst met koffie en thee