Leden Toverbal op bezoek bij buurtvereniging het Binnenhof

Op uitnodiging van de buurtvereniging waren zondagmiddag 26 juni een aantal leden van de Toverbal aanwezig op de baan gelegen aan het Binnenhof voor een gezellig middagje jeu de boules spelen. Niet alleen 8 spelers maar ook andere leden waren gekomen om ze aan te moedigen in deze sportieve strijd.

Na een kort welkomstwoordje door Jos Essing, gaf hij om 13.30 uur namens de buurtvereniging het sein dat er gespeeld kon worden. Er werden 4 partijen gespeeld, en al snel was het duidelijk dat de spelers van de Toverbal echt om de winst zouden strijden.
De eerste partij werd nipt gewonnen door de Toverbal met 11-13.
In de tweede partij waren de spelers minder aan elkaar gewaagd en dit werd ook in de uitslag duidelijk 3-13 voor de Toverbal.
Maar er werd niet getreurd door het Binnenhof op naar de volgende partij. Ook dit was weer een nek aan nek race maar uiteindelijk wisten de spelers van de Toverbal dit met 11-13 te winnen.
Met drie gewonnen partijen door de Toverbal ging het Binnenhof fel aan de gang om de eer te redden. Deze goed verdedigde partij ging uiteindelijk met 9-13 ook naar de Toverbal. Hiermee waren ze algeheel winnaar van deze sportieve maar zeer gezellige middag jeu de boules.

Uiteraard had de buurtvereniging een prijsje bedacht voor de winnaar, geen “wisselbeker” maar voor iedere speler van de winnende partij een leuke mok met een beetje champagne om te proosten.

Wij bedanken de buurtvereniging voor de hele gezellige middag die zeker voor herhaling vatbaar is.