Het heeft er om gespannen of we dit jaar weer een meerdaagse reis konden organiseren voor de leden.  Nu  veel van de leden minimaal 1x gevaccineerd is en in augustus iedereen 2x, durfden wij als reiscommissie het aan om hierover met Ema te gaan overleggen.

We hebben ervoor gekozen om dit keer niet naar het buitenland af te reizen maar ons eigen land te gaan verkennen. Hiervoor gaan we naar het plaatsje Rijs in Friesland vlakbij het IJsselmeer.

We zijn hier te gast in hotel Gaasterland. Van hieruit maken we diverse uitstapjes, o.a. naar Hindelopen, Leeuwarden en Texel.

Uitgebreide informatie leest u in de flyer bij de komende nieuwsbrief  die verschijnt op 8 juni.

Wilt u niet zo lang wachten, download dan de flyer

Omdat de reis van 7 augustus snel vol was en er meerdere personen op de wachtlijst stonden, zijn wij gaan overleggen met de reisorganisatie.

Door de goede samenwerking met hen hebben wij een tweede reis kunnen plannen van 26  t/m 31 juli. Deze reis is geheel gelijk aan de reis van 7 augustus.

Voor deze reis zijn nog kamers beschikbaar.

Uitgebreide informatie over deze reis leest u in de flyer die bij de nieuwsbrief van juni is gevoegd.