Kringmiddag 14 oktober

Vrijdagmiddag 14 oktober stroomde de zaal in dorpshuis De Schammert al snel vol met leden van KBO Heeze, Leende en Sterksel. Het was goed om te zien dat er zo’n grote belangstelling was.

Maar daar was dan ook alle reden voor. De ontvangst met koffie en een heerlijk stuk vlaai zorgde al direct voor een gezellige sfeer. Daar droeg overigens de mooie accommodatie ook wel toe bij, Leende mag trost zijn op haar dorpshuis.

Na de opening door de kringvoorzitter, Roos Daemen, kwam Berry Knapen ons bijpraten over de nodige corona perikelen en over zijn huwelijk waardoor in de zaal de ene na de andere lachsalvo klonk.

Na een pauze werd het programma voortgezet met een optreden van het combo Midlife+. De + is toepasselijk want alle combo leden zijn de midlife leeftijd al lang gepasseerd. En dat was ook de muziek die zij ten gehore brachten.
Allemaal liedjes uit onze jeugd of nog van daarvoor.

Bij binnenkomst had iedereen 2 consumptiebonnen gekregen en tijdens de voorstelling liep het personeel van De Schammert af en aan met drankjes. Door de dames van de organisatie werd twee keer rondgegaan met bitterballen.
Wij kregen dus veel waar voor ons geld.

Na afloop bedankte Roos Daemen niet alleen de artiesten maar ook de 3 dames die deze middag georganiseerd hadden. Liesbeth Lingers werd speciaal bedankt omdat ze na 5 jaar stopt met het mede organiseren van deze middag. Zij was ook de motor van de evenementencommissie van de Kring.

De volgende kringmiddag staat gepland voor oktober volgend jaar in Valentijn in Sterksel

Reacties zijn gesloten.