Kom in beweging met seniorenvereniging kbo Heeze

Veel vormen van sport, zoals tennis, voetbal en hockey worden voor ons, senioren, een zware belasting en kunnen blessures opleveren. Het wordt dus steeds moeilijker om het lichaam in goede conditie houden. Toch is dat belangrijk, want als men fit is dan voelt men zich meer zeker en prettiger.

Tegenwoordig gaan veel mensen voor hun conditie naar een sportschool. Maar op onze leeftijd zien we daar tegenop, want wij vinden het meer een sport voor de jeugd .Toch zijn er inmiddels veel ouderen die de voordelen van deze conditietraining ontdekt hebben en regelmatig de sportschool bezoeken.

Om onze leden te helpen fit en gezond te blijven hebben wij een afspraak gemaakt met 040FIT op de Kapelstraat.
Elke woensdagmorgen van 11 tot 12 uur wordt er door een ervaren instructeur een speciale groepsles voor senioren gegeven.
Exclusief voor leden van Seniorenvereniging kbo Heeze is een laag tarief  afgesproken waardoor het aantrekkelijker wordt om mee te doen.
U sport namelijk tegen een tarief van € 30,28 per maand, wat per maand opzegbaar is. Normaal kost dit abonnement € 38,95. Ook hoeft u geen inschrijfkosten te betalen.

Tijdens de groepsles zal de muziek worden aangepast. Daarnaast kunt u onbeperkt gaan sporten tijdens de ruime openingstijden. Interesse?

Kom kennismaken met de ruimte en alle apparaten op

woensdagmorgen 9 maart 2022 tussen 11 tot 12 uur.

U krijgt uitleg over de apparaten en u kunt alles eens uitproberen. Naderhand kunt u een persoonlijk advies krijgen over een voor u verantwoord trainingsprogramma.

De officiële start van deze wekelijkse activiteit is op woensdag 16 maart 2022. Aanmelden kunt u alleen ter plaatse. Neem wel uw pasje mee van Seniorenvereniging kbo Heeze.

Verdere informatie over de fitnessmogelijkheden bij 040FIT ziet u op hun website: www.040fit.nl/Heeze

U kunt ook bellen naar: 040 226 1198 of kom langs op de Kapelstraat 35B.