Koffie/theedrinken op woensdag in de sleutelbloem

Beste gasten.

Wat een ellende die Coronatoestand!
Het heeft heel wat roet in ons eten gestrooid. Al enige maanden missen we de Koffie en Thee op woensdagmiddag in de Sleutelbloem.

Gelukkig heeft de overheid de regels wat versoepeld, echter wij plukken daar géén vruchten van, want de 1½ m-regel blijft voorlopig gehandhaafd.
1½ m Afstand houden, maakt een goede ontmoeting, een gesprek, een kaartje leggen of een spel spelen met elkaar heel erg moeilijk tot onmogelijk.
Wij, gastvrouwen en gastheer, maar ook het bestuur van de KBO, vinden dit heel vervelend, met name, voor u, onze gasten.

Gelukkig kennen we een paar mooie spreekwoorden:
“Geduld is een schone zaak”
“Hoop doet leven”
en “Na regen komt Zonneschijn”

Laten we met ‘hoop en geduld’, maar uitzien naar het moment dat ‘de zon weer gaat schijnen’ en de deuren van ‘De Sleutelbloem’, weer kunnen opengaan,  om samen te genieten van een kaartje leggen, een  spelletje te spelen of gewoon gezellig te babbelen met elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee.

Wij willen u graag informeren via ons KBO-blad en de site van de Seniorenvereniging KBO Heeze wanneer de deuren van ‘De Sleutelbloem’ weer opengaan, en wij u als onze gast weer mogen ontvangen.

Helaas, zullen we nog eventjes geduld moeten hebben.

Karel en Ans Bennenbroek, coördinatoren Tel. 0620731515

 

Reacties zijn gesloten.