Kerstviering 2022 Senioren kbo Heeze.

Op zondag 18 december konden we eindelijk, na twee  corona jaren, weer onze traditionele kerstviering houden.
De grote zaal in ’t Perron was in kerstsfeer gebracht om de bijna 120 leden, die zich aangemeld hadden, te ontvangen. De eerste meldden zich al vroeg en de zaal stroomde gestaag vol onder het genot van een kopje koffie of thee.

Om 14.00 uur opende onze voorzitter Mevr. Co van Laarhoven met een welkomstwoord. Hierna gaf zij het woord aan kapelaan Hans van der Donk die zijn kerstgedachte verwoordde aan de hand van een verhaal van Godfried Bomans.

‘Het Geldrops Gemengd Koor’ had zich intussen, in een andere ruimte, ingezongen en stond klaar om het stokje over te nemen. Zij brachten verschillende kerstliederen ten gehore waarvan een aantal uit volle borst konden worden meegezongen.

In de pauze die volgde werd een drankje gehaald en volop gebruikt om even bij te kletsen.

Na de pauze bracht Mevr. Ds. Mirjam van Nie haar kerstgedachte in de vorm van een kerstverhaal dat zich in onze tijd afspeelde. Hiermee werd onderstreept dat het onderdak zoeken – en verlenen – nog steeds actueel is en ook nu nog steeds niet vanzelfsprekend is.

Vervolgens bracht ‘Het Geldrops Gemengd Koor’ het  2 e deel van hun repertoire ten gehore, wederom konden er een aantal liedjes worden meegezongen.

Daarna was de tijd aangebroken voor een heerlijk diner, weer verzorgd door cateraar van Grunsven.  Als opening een kop groentebouillon die in de zaal werd geserveerd. Intussen stond in de hal het buffet klaar, waar voor eenieder keus was uit hertensukade en/of een Toscaanse visschotel aangevuld met  heerlijke bijgerechten. Het toetje was een coupe caramel/cheesecake, deze werd ook in de zaal geserveerd. Tijdens het diner, maar ook nog daarna, werd er volop gezellig gekeuveld. Dankzij de goede zorgen van de beheerders van ’t Perron liep alles weer op rolletjes.
Omstreeks 17.30 uur ging iedereen met een fijn gevoel huiswaarts.

Reacties zijn gesloten.