Kerstviering 2018

De kerstviering vond dit jaar plaats op 16 december. De grote zaal van ’t Perron was gezellig in kerstsfeer gebracht.
Het programma begon om 2 uur, maar om kwart over een stond de foyer al vol met leden die zeker wilden zijn van een goede plaats.
Alles stond gelukkig klaar voor de ontvangst van de 160 deelnemers zodat iedereen aan een tafel kon zitten.

Na de opening door onze voorzitter was het woord aan pater Mervin. Hij vertelde een mooi verhaal over een gehandicapte jongen die, ondanks zijn handicap, een topprestatie wist te leveren omdat hij een enorme doorzetter was en op God vertrouwde.

Toen volgde het eerste deel van het optreden van Blaaskapel Brabant. Zij brachten een afwisselend repertoire en de stemming in de zaal zat er snel in. Met behulp van hun voortreffelijke zangduo werd dikwijls door de luisteraars meegezongen en geklapt.

Na de pauze was het woord aan dominee van Nie. Haar verhaal ging over allerlei vormen van vrijwilligerswerk en hoe dankbaar dat kon zijn. Daarna was het tweede optreden van de blaaskapel met weer een gevarieerd programma, waaronder enkele kerstliedjes. Uit de enthousiaste reacties van de aanwezigen blijkt dat het een geslaagd optreden was.

Als afsluiting volgde toen het buffet wat weer door Manders Catering werd verzorgd. De soep vooraf werd uitgeserveerd en daarna kon iedereen zelf gaan kiezen uit een vlees- of vismaaltijd. Natuurlijk was er weer te veel zodat de grote eters alle twee de varianten genuttigd hebben. Daarna werd het dessert rondgebracht dat bestond uit twee soorten mousse in kleine glaasjes. Het was perfect verzorgd en van uitstekende kwaliteit.

Om halfzeven sloot Roos Daemen deze bijeenkomst af en iedereen kan terugkijken op een geslaagde en gezellige middag. De hoge opkomst en de reacties zijn voldoende reden om volgend jaar het weer op dezelfde manier te organiseren.