KBO-Heeze verrast haar leden met een kortingsbon

Voor het tweede jaar op rij hebben onze leden maar weinig gebruik kunnen maken van de activiteiten die Seniorenvereniging kbo Heeze organiseert.
Zelfs de Kerstbijeenkomst kon op het laatste moment niet doorgaan. Om toch met een goed KBO-gevoel het jaar af te sluiten ontvangen onze leden een Kerstgave.
Bij ieder lid die in 2021 contributie heeft betaald wordt een kortingsbon bezorgd die bij 15 plaatselijke winkeliers besteed kan worden.

Op de bon staat een geldigheidsdatum tot 1 februari 2022. Gezien de plotselinge lockdown is besloten de termijn te verlengen tot 1 maart 2022. Bij alle deelnemende  winkels die open blijven kan men de bon natuurlijk direct besteden.

Met deze actie willen wij onze leden een hart onder de riem steken en tevens onze plaatselijke winkeliers een steuntje in de rug geven.