Kandidaten bestuurslid

Zodra het mogelijk is om een algemene vergadering te houden, zullen 3 drie nieuwe bestuursleden worden geïnstalleerd.

Zij stellen zie alvast aan u voor via de nieuwsbrief van april en via deze website.

Co van Laarhoven.

Ik ben in Heeze geboren en opgegroeid aan de Heezerenbosch. Na jaren in o.a. Leende gewoond te hebben zijn mijn man en ik weer in Heeze neergestreken. Wij hebben samen een dochter, een zoon en een kleinzoon. Vele jaren heb ik gewerkt bij de Rabobank Heeze en de laatste jaren voor mijn pensionering bij Rabo Nederland in Eindhoven.  Mijn bestuurlijke ervaring heb ik opgedaan via de Jeugdraad  en bibliotheek in Leende, maar vooral via de zwemwereld. Als official/bestuurslid KNZB kring Brabant en als bestuurslid PSV zwemmen heb ik, tijdens de gloriedagen van Pieter vd Hoogenband, vele nationale en internationale wedstrijden mee mogen organiseren.

Nu Roos Daemen aangegeven heeft te willen stoppen als voorzitter van de Seniorenvereniging kbo Heeze heeft men aan mij gevraagd mij te kandideren voor deze functie.
Met plezier heb ik daar ja opgezegd, wetend dat er een team van bekwame mensen in het bestuur is dat mij bij zal staan.
Schroom niet om mij te bellen  om van gedachten te wisselen (06 5733 3423).

Marie-José van de Kerkhof

Als kandidaat lid van het bestuur van Seniorenvereniging kbo Heeze wil ik mij graag even aan u voorstellen. Ik ben in juni 1955 in Eindhoven geboren.

Na een opleiding tot Medisch Analist ben ik in 1974 in dienst getreden van het Catharina Ziekenhuis. Aanvankelijk als Klinisch Chemisch Analist; later -in 1988- heb ik in hetzelfde ziekenhuis de overstap gemaakt naar de Voortplantingsgeneeskunde (In Vitro Fertilisatie). De laatste jaren ben ik in dienst geweest van het Centrum voor Voortplantingsgeneeskunde Brabant gevestigd in het Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg. Inmiddels geniet ik alweer drie jaar met volle teugen van mijn vervroegd pensioen.

Sinds 1989 woon ik met veel plezier in Heeze. Ik hou van de dorpse sfeer, de vriendelijkheid van de Heezenaren, de prachtige ligging grenzend aan de Strabrechtse Heide en het tóch dicht bij de stad wonen. Mijn hobby’s zijn verre reizen maken, pelgrimstochten naar Santiago de Compostela  ondernemen, klussen in en rond het huis, zelf wijn maken en veel wat met de computer te maken heeft.

Mijn bijdrage voor de seniorenvereniging kbo  Heeze zal zich voornamelijk achter de schermen afspelen omdat ik de ledenadministratie ga verzorgen. Ik kijk uit naar een prettige samenwerking binnen het bestuur.

William Pollé

Graag wil ik me even aan U voorstellen. Ik ben, getrouwd, vader van 2 zonen, een lieve schoondochter en twee kleindochters. Tot december 2021 ben ik in dienst van Kempenhaeghe te Heeze. Hier heb ik dan ruim 45 jaar gewerkt en tevens was ik de laatste jaren voorzitter van de personeelsvereniging.

Op dit moment geniet ik al van een vorm van pre- pensioen. Mijn hobby’s zijn: wandelen, een beetje knutselen en vrijwilligerswerk op Kempenhaeghe.

Voor de Seniorenvereniging kbo Heeze hoop ik mij, als kandidaat bestuurslid, nuttig te kunnen maken in de organisatie en de begeleiding van activiteiten en reisjes die georganiseerd worden door de programma commissie. Laten we hopen dat de Corona maatregelen snel versoepeld worden zodat jullie vaak van mij, en de andere leden van de commissie, zullen horen met leuke voorstellen en ideeën.