Jeu de boules weer gestart

Na de lange lockdown was het dan eindelijk zover.

Op 8 juni waren 16 leden van de maandag groep aanwezig om te beginnen op de aangepaste tijd van 14.00 uur. Omdat we de kantine van de korfbal niet mogen gebruiken kunnen we helaas nog geen koffiepauze houden.
Allereerst werden de harde werkers van de maandaggroep voor hun inzet beloond met een doos MERCI.

Samenkomst voor aanvang was wennen omdat dit buiten de baan op 1,5 meter afstand moest gebeuren. Nadat Truus de namen op de borden had gezet mochten de deelnemers, nadat hun naam was afgeroepen, naar de baan komen.

En toen kon men eindelijk aan de gang. Het was voor iedereen weer wennen en vooral de 1,5 meter.

Op 9 juni was de dinsdaggroep aan de beurt. Ook van deze groep werden de leden die hebben mee gewerkt aan de realisatie van de nieuwe banen, bedankt met een doos MERCI. Van de dinsdag groep durfden 12 leden het aan om te starten.

Na evaluatie vind het bestuur dat het goed verlopen is.
We hopen met zijn allen dat de 1,5 meter snel tot het verleden gaat behoren en er weer normaal gespeeld kan worden.
Zodra dit mogelijk is kunnen we ook de kbo leden die op de wachtlijst staan melden dat ze welkom zijn.