Humoristische en swingende 3e ledendag

Op vrijdagmiddag 8 november stond de 3e ledendag gepland voor de kbo leden uit het werkgebied van de Kring Heeze-Leende.

In een volle S. Driessens zaal in dorpshuis de Valentijn in Sterksel genoten 225 leden van een hele leuke middag samengesteld door de werkgroep van de drie KBO’s.

Na de opening door de voorzitter van de kring mw. Roos Daemen en een kort woordje door Ans Beenders uit Sterksel, werd de middag in gang gezet door Rob Scheepers.
De lachspieren werden al snel in werking gezet met het verhaal over zijn kinderen.
In vlot tempo ging hij door over zijn optredens in Limburg en wat hij daar meemaakte omdat hij de Limburgers niet kon verstaan .
Door de organisatie werd snel ingespeeld op zijn opmerking dat ze 2 minuten de tijd hadden om een bos bloemen voor hem te regelen.

Helaas kwam er na 40 minuten een einde aan zijn optreden en was het tijd voor het orkest For You of Us om het podium te veroveren.
Met muziek uit de jaren 60-70 maar ook muziek van heden werd volop meegezongen en gedanst.
Zelfs bij de rock en roll nummers waagden enkele zich op de dansvloer om zich heerlijk uit te leven.

Om halfvijf werd de middag beëindigd door de voorzitter die de organisatie bedankte en ‘n bos bloemen overhandigde. Ans Beenders bedankte iedereen voor het komen en hoopte dat er volgend jaar weer veel mensen komen op kringdag.

De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagde middag.