Handboogschieten vrijdagmiddag 18 januari bij “Rozen van Oranje”

Deze middag waren we weer eens te gast bij de handboogvereniging voor een paar rondjes schieten met de handboog.
Konden ons verheugen op een redelijke belangstelling; 47 aanmeldingen waarvan 31 schutter en 16 supporters.

Na een rondjes oefenen kon er gestart worden met een heuse wedstrijd. De wedstrijd was opgebouwd uit 3 rondes waarin de deelnemers telkens 5 pijlen per ronde moesten schieten.
Uit deze rondes kwamen uiteindelijk een 6-tal finalisten, 3 vrouwen en 3 mannen.
Deze finalisten maakten in de finaleronde middels het schieten van 5 pijlen uit wie de uiteindelijke winnaar zou worden.

De uitslag:
Vrouwen; 1. Ria Kersten, 2. Maria van de Mortel en 3. Thea Kuijpers.
Mannen; 1. Tiny van Eersel, 2. Henk Gubbels en 3. Henk van Stiphout.

Deze middag was door de vrijwilligers van de “Rozen van Oranje” weer perfect verzorgd qua organisatie, veiligheid en verzorging. Onze dank hiervoor is groot.