Grandioos afscheid van Roos Daemen bij Seniorenvereniging kbo Heeze

Op 8 september heeft Roos Daemen de voorzittershamer overgedragen aan haar opvolgster, Co van Laarhoven.
Voorafgaand aan de middag kreeg iedereen koffie of thee aangeboden en een gebakje daarop een foto van Roos Daemen.

Na de officiële ledenvergadering volgde een afscheidsfeest dat werd geopend door een regiobestuurslid van KBO-Brabant Jan Hoevenaars. In zijn speech prees hij  haar om haar betrokkenheid en inzet en stelde haar als voorbeeld voor andere bestuurders. Als dank ontving zij vervolgens een hoge onderscheiding, een zilveren speld met gouden hartje.

Daarna heeft, namens het bestuur, Jos Essing, op een ludieke wijze al haar bijzondere  eigenschappen uitgelicht.
Voor iedere eigenschap had hij een praatje en een veer. Gelukkig werden deze veren niet op de spreekwoordelijke plaats maar  in een bekertje gestoken.

Voor het aanbieden van een cadeau was Karel Bennenbroek verschenen als Sinterklaas om een oorkonde aan te bieden waarop vermeld staat dat zij, als eerste in de geschiedenis van KBO Heeze, benoemd is tot erelid van de vereniging.
Als afsluiting werd door het bestuur een speciaal voor haar gemaakt afscheidslied gezongen.

Na een pauze met drankjes heeft zangeres Marie-Christien Verstraten de aanwezigen nog vermaakt met haar programma “Een Muzikaal Cadeau”. In de tweede pauze kreeg men niet alleen een drankje maar werd er ook rond gegaan met warme hapjes. En zo kwam er een mooi en waardig einde aan haar bijna twaalfjarige voorzitterschap.