Geslaagde bijeenkomst voor onze vrijwilligers

Op vrijdag 27 augustus heeft het bestuur weer een bijeenkomst georganiseerd voor alle vrijwilligers van onze vereniging. Vorig jaar kon deze niet doorgaan vanwege corona maar dit jaar is het wel gelukt.
Met 65 personen hebben wij bij korfbalvereniging Eymerick een gezellige middag gehad.

Ondanks enkele fikse buien was het zowel binnen als buiten onder het afdak goed toeven. Na de openingstoespraak door onze scheidende voorzitter werd onder leiding van Frans Versteeg een muzikale quiz gespeeld met allemaal vragen over melodietjes uit onze jeugdjaren. Roos heeft eerst met behulp van doorgeknipte speelkaarten de aanwezigen goed door elkaar gehusseld en in groepen verdeeld.

Ondanks de soms cryptische vragen van Frans was de score hoger dan gedacht, in alle groepjes zat wel iemand die zich iets kon herinneren. De animo was dan ook groot, zodanig zelfs dat sommige groepen gingen spieken bij de buren. De inzet was dan ook groot, elke deelnemer van de winnende groep kreeg een cd van Frans met daarop allemaal liedjes uit de 60er en 70er jaren.

Ondertussen kwamen er regelmatig heerlijke hapjes langs die traditiegetrouw door Roos gemaakt waren. Samen met de consumptiebonnen kwam niemand dus iets tekort. En na afloop van de quiz was er voor iedereen nog een gevuld warm broodje zodat je die dag beslist niet meer hoefde te eten.

Een zeer geslaagde bijeenkomst die wij ieder jaar willen herhalen. Het bestuur wil hiermee aan de vrijwilligers kenbaar maken hoe blij wij zijn met hun inzet. Want zonder deze kanjers zou onze vereniging niet kunnen bestaan.