Frans Boonen wint zesde editie Hans Godschalx Wisseltrofee

Biljartclub “de Vrolijke Ketsers”, onderdeel van Senioren KBO Heeze, organiseerde voor de zesde keer het toernooi om de Hans Godschalx Wisseltrofee (30 november-7 december).

Op 7 december werden de halve finale en de finale gespeeld. De deelnemers waren Jan Manders, Ad van Bussel, Frans Boonen en Ad van Hout.

Tijdens alle  gespeelde partijen waren de verschillen klein waardoor het de hele middag spannend bleef wie uiteindelijk de winnaar zou worden. In de finale partij tussen Jan Manders en Frans Boonen was het verschil tijdens de laatste beurten slechts één carambole in het voordeel van Frans. Frans behield deze voorsprong tot het einde en hij speelde net boven zijn gemiddelde, 111%. Hij werd dan ook de verdiende winnaar van dit toernooi, ook omdat  hij alle 7 partijen gewonnen had. Chapeau!

Aansluitend volgde de prijsuitreiking en nadat de nummer drie (Ad van Hout) en de nummer twee (Jan Manders) hun prijs in ontvangst hadden genomen overhandigden de kleinkinderen van Hans Godschalx, Vera en Stan,  de Wisseltrofee en een bloemstukje aan de winnaar Frans Boonen.

Alle aanwezigen en medewerkers van ’t Perron bedankt voor deze geslaagde, drukbezochte en gezellige biljartmiddag in ’t Perron!

 

Reacties zijn gesloten.