Lunchfilm Cleopatra

Info activiteit

• 24/01/2020
  • dorpshuis 't Perron

De klassieker uit 1963 maakte Elisabeth Taylor in een klap wereldberoemd. Cleopatra is als film zeer indrukwekkend, vooral visueel, met groots opgezette massascenes en spektakel.
Kosten noch moeite werden gespaard en de filmstudio ging er bijna aan failliet.

Alexandrië en Rome worden zo groots mogelijk neergezet, ondersteund door duizenden figuranten, lopen de acteurs rond in schitterende decors. De entree van Cleopatra in Rome is een klassieke scene in de filmgeschiedenis die zelden meer is geëvenaard.
De politiek van de late Romeinse Republiek, het leven van de Egyptische koningin Cleopatra, de oorlogen en de strijd om de macht krijgen veel aandacht in deze op historische feiten gebaseerde film, gemaakt in het Hollywood dat intussen niet meer in zo’n vorm bestaat.

Korting voor leden Seniorenvereniging kbo Heeze
Voor de leden van de Seniorenvereniging kbo Heeze geldt een korting op een combiticket voor de film en lunch.
De prijs met korting bedraagt € 11,00 (zonder korting € 12,50). U dient contant te betalen.
De mogelijkheid van toepassing korting is alleen mogelijk via voorverkoop op onderstaande genoemde tijden en alleen voor een combiticket.

Voorverkoop (tegelijk met de voorverkoop voor de film “Fanfare”) is op:
Dinsdag 21­ en woensdag 22 januari van 14.00 tot 15.00 uur in dorpshuis ’t Perron.

Gezien de duur van de film ( 3 uur en 12 min.) is het mogelijk een lunch te gebruiken in het restaurant van ‘t Perron.