Lezing door Marjan Berk

• 20/09/2020
  • De hele dag
  • Bibliotheek Heeze

De schrijfster Marjan Berk, bezoekt Heeze op zondag 4 oktober op uitnodiging van Seniorenvereniging kbo Heeze en Vrienden van de Bieb Heeze-Leende.
Marjan Berk werd in 1932 geboren in Zeist als Marie-Jeanne van Baaren. Ze werd bekend door cabaret, toneel, musical, film en televisie. In 1994 ontving zij de Televizierring voor de 66-delige tv-serie Vrouwenvleugel.
In 1981 schreef zij haar eerste boek ‘Nooit meer slank’ waarna meer dan veertig romans, verhalen en kinderboeken volgden. In 2007 schreef ze Vertigo, een spannend verhaal over ouder worden, maar vooral over de vergezichten die het leven altijd weer voor je in petto blijken te hebben.
Momenteel verzorgt ze columns in het Algemeen Dagblad, Eindhovens Dagblad en op YouTube vind je een gesproken column, opgenomen in Corona-tijd. Verder is ze druk met haar volgende boek waar ze ook over zal vertellen.

Vanwege de Corona-maatregelen zijn er slechts 50 kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij.
Boekhandel Lektura is aanwezig met boeken van de schrijfster, die zij in de pauze of na afloop zal signeren.
We heten u van harte welkom met n kopje koffie/thee in het Perron in Heeze, op zondag 4 oktober. Aanvang 14.00 uur in de Rabozaal
Kosten: € 10,00 per persoon.
Aanmelden: Tot uiterlijk zondag 13 september.
Maximaal aantal deelnemers: 50.

Stuur een mail met vermelding van lidnummer, naam en adres naar kboactief@gmail.com
Door aanmelding geeft u toestemming aan de Seniorenvereniging kbo Heeze om éénmalige het bedrag van de kosten af te schrijven van uw bankrekening. Mocht het zijn dat u het bedrag afgeschreven wilt hebben van een andere bankrekening dan waar de contributie van afgeschreven wordt, dan graag dat bankrekeningnummer in de mail vermelden.
Mocht u echt niet in staat zijn een mail te sturen, dan kunt u bellen naar Ben Odijk, tel. 06 45270088.

Na aanmelding ontvangt u een toegangsbewijs. Dit toegangsbewijs zullen we tijdig op uw huisadres bezorgen.