Film “Mon oncle. Geannuleerd

Info activiteit

  • 21/06/2021
  • 14:00 - 16:00
  • Dorpshuis 't Perron
  • 06 4527 0088

I.v.m. het geringe aantal deelnemers gaat deze filmmiddag niet door.

Mon oncle is een Franse film van Jacques Tati uit 1958 die de Oscar voor beste buitenlandse film won. Mon oncle is een komedie waarin decadentie, moderniteit, hebzucht en de onschuld van de jeugd centraal staan. De film bevat nauwelijks dialoog en is een observatie van een rijk maar ongelukkig gezin.

De 9-jarige Gérard, zoontje van een rijke industrieel, woont in een futuristische villa waar alles automatisch gebeurt en heeft alles wat hij zich maar kan wensen, maar verveelt zich stierlijk. De jongen is dol op zijn oom Hulot, die in een eenvoudig huisje in een oude volkswijk woont en zo gelukkig is. Gérards moeder kan maar weinig begrip opbrengen voor de levensstijl van haar broer en probeert hem te koppelen aan een rijke buurvrouw. Maar Hulot is niet van plan zijn oude leven op te geven. Duur: 113 minuten.

Aanvang 14.00 uur  Rabozaal in dorpshuis ’t Perron. Kosten: € 5,00 per persoon (inclusief één consumptie)
Aanmelden: Tot uiterlijk zondag 16 augustus.
Stuur een mail met vermelding van lidnummer, naam en adres naar kboactief@gmail.com
Door aanmelding geeft u toestemming aan de Seniorenvereniging kbo Heeze om éénmalige het bedrag van de kosten af te schrijven van uw bankrekening. Mocht het zijn dat u het bedrag afgeschreven wilt hebben van een andere bankrekening dan waar de contributie van afgeschreven wordt, dan graag dat bankrekeningnummer in de mail vermelden.

Mocht u echt niet in staat zijn een mail te sturen, dan kunt u bellen naar Ben Odijk, tel. 06 45270088.
Maximale deelname: 60 personen. Vol=Vol