Een zondagmiddag in december met muziek en verhalen

Info activiteit

• 13/12/2020
  • Dorpshuis 't Perron

Zondag 13 december, een sfeervolle middag in december met muziek en verhalen.

Vrienden van de Bieb Heeze-Leende, Bibliotheek Dommeldal en Seniorenvereniging kbo Heeze nodigen u uit voor een sfeervolle middag in december met verhalen en muziek, verzorgd door Kirstine Sturkenboom en Karin van Tuel met blokfluit, Kirstine en Kees Smedema met klarinet en zang.
Evenals vorig jaar zal Marjo Eliëns ons verrassen  met een mooi verhaal

I.v.m. met Corona is er plaats voor max 30 personen, zowel om 14.00 uur en om 15.45 uur. Bij aanmelding graag aangeven op welk tijdstip u wenst te komen.

U kunt zich opgeven bij:  Aletty Braun, Vrienden van de Bieb Heeze-Leende, email: acmvanrossum@gmail.com of bij  Ben Odijk, Seniorenvereniging kbo Heeze, email: benodijk@outlook.com

Het spreekt voor zich dat e.e.a. afhangt van de Coronamaatregelen die op dat moment van kracht zijn.

U bent welkom om 14.00 uur of 15.45 uur  in Dorpshuis ‘t Perron, Heeze