Een zondagmiddag in december met muziek en verhalen!

Zondag 13 december, een sfeervolle middag in december met muziek en verhalen.

U bent welkom om 14.00 uur of 15.45 uur  in Dorpshuis ‘t Perron, Heeze.

Vrienden van de Bieb Heeze-Leende, Bibliotheek Dommeldal en Seniorenvereniging kbo Heeze nodigen u uit voor een sfeervolle middag in december met verhalen en muziek, verzorgd door Kirstine Sturkenboom en Karin van Tuel met blokfluit, Kirstine en Kees Smedema met klarinet en zang.

Evenals vorig jaar zal Marjo Eliëns ons verrassen  met een mooi verhaal. Zij woont in Heeze en heeft de kunst van het verhalen vertellen geleerd bij Dick v.d. Pijl uit Heeze.

Elkaar verhalen vertellen gebeurt al zolang als de mensheid bestaat en het is nog steeds een hele mooie manier om je mee laten voeren in een andere wereld, realistisch, sprookjesachtig .. magisch.

Toegang is gratis en voor koffie en thee wordt gezorgd

I.v.m. met Corona is er plaats voor max 30 personen, zowel om 14.00 uur en om 15.45 uur. Bij aanmelding graag aangeven op welk tijdstip u wenst te komen.

U kunt zich opgeven bij

– Aletty Braun, Vrienden van de Bieb Heeze-Leende, email: acmvanrossum@gmail.com

– Ben Odijk, Seniorenvereniging kbo Heeze, email: benodijk@outlook.com

Het spreekt voor zich dat e.e.a. afhangt van de Coronamaatregelen die op dat moment van kracht zijn.