Een zinderende middag in ’t Perron

Woensdagmiddag 29 maart 2023 vond in de grote zaal van ’t Perron de Algemene Leden Vergadering plaats van Senioren kbo Heeze. Dit zijn zelden spectaculaire bijeenkomsten en daarom wordt het programma uitgebreid met wat entertainment na de pauze. Deze keer heeft dat entertainment er voor gezorgd dat de opkomst overweldigend was.
Er moesten tientallen stoelen worden bijgezet om iedereen te kunnen laten zitten.

De voorzitter, Co van Laarhoven, vertelt de vergadering na haar welkomstwoord dat er voor alle leden een leuke attentie aan gaat komen.
Alle agendapunten werden zonder veel hindernissen afgewerkt en in het financieel jaarverslag was te zien dat de vereniging gezond is maar dat wij voor de toekomst alert moeten blijven op onze uitgaven. Een verwacht negatief resultaat van dit jaar mag geen gewoonte gaan worden.

Alle bestuursleden blijven dit jaar aan. De programmacommissie presenteert een zeer gevarieerd aanbod voor het komende half jaar.
Er waren geen vragen tijdens de rondvraag waarna de formele vergadering werd gesloten.

Na een pauze was het tijd voor het allereerste optreden van het Hizzer Zeeniorenkoor. Dit is een half jaar geleden opgericht als vaste activiteit van onze vereniging. Dit eerste optreden verliep natuurlijk niet foutloos maar het enthousiasme van de groep sloeg over op de zaal en het werd daardoor een waar zangfestijn.

De topper van de middag was het optreden van Heezenaar Olivier Henning. Deze jonge Hans Kazan toverde overal kaarten tevoorschijn, jongleerde met ballen, knotsen en ringen en liet een tafel over het podium zweven. Onvoorstelbaar hoe een 14 jarige scholier de zaal constant wist te misleiden en te boeien. Deze jongen is terecht bezig aan een flitsende carrièrestart en we zullen nog vaak van hem horen.

Alle bezoekers waren erg enthousiast over deze geslaagde bijeenkomst van onze vereniging.

 

Reacties zijn gesloten.