Een geslaagde vrijwilligersbijeenkomst

Ook dit jaar heeft het bestuur onze vrijwilligers weer een leuke middag bezorgd. Een kleine 60 mensen kwamen bij de kantine van korfbalvereniging Eymerick bijeen.

Behalve bijkletsen kon men ook nog meedoen aan een tweeledige competitie.
Dat gebeurde in groepjes van maximaal 6 personen. Gezien de locatie was het eerste deel natuurlijk ballen gooien in een korf. Althans, proberen, want slechts enkelen waren in staat om in 3 beurten een bal door de korf te gooien.
Niemand is dat 2 of 3 keer gelukt. Op de televisie lijkt het zo gemakkelijk, maar de praktijk blijkt anders.

Het tweede gedeelte was ook iets nieuws: een muziekquiz. Peter Bakker had zijn accordeon uit de mottenballen gehaald en speelde 20 verschillende melodieën, van klassiek tot Dixieland. Daar werden 30 vragen over gesteld en er ontstond menig discussie. Je kent de melodie meestal wel, maar ja, wat is de titel en/of wie heeft dit gezongen?

De scores van de twee onderdelen werden bij elkaar geteld en zo kwam er één groep als winnaar uit.
Van de voorzitter ontvingen zij een mooie pot met margrieten.
Als afsluiting van de middag kregen de vrijwilligers nog een heerlijk bord met salade met vlees en vis.
Al met al een geslaagde middag die door de aanwezigen werd gewaardeerd.

Alle vrijwilligers, namens het bestuur, nogmaals bedankt voor jullie inzet!!!!!!