DIGI-KLAS

Gebruikt u ook een computer of wilt u er een aanschaffen? Of wilt u meer weten over het gebruik en/of bepaalde toepassingen?

Wij bieden u online cursussen van SeniorWeb aan welke op locatie -onder begeleiding van een aantal goed ingewijde vrijwilligers- gevolgd kunnen worden. De gekozen cursus volgt u individueel en in eigen tempo. U krijgt de gelegenheid om hieraan ook thuis te werken. Er wordt geadviseerd om deze cursus te volgen op een laptop, maar een tablet is ook mogelijk. Indien u een cursus volgt voor een mobiele telefoon dan deze graag meebrengen.

Het betreft één van onderstaande cursussen :

  1. Android telefoon of tablet (gebruik, bediening en instellingen)
  1. Windows 10/11 computer  (bediening, instellingen en de verkenner)
  2. iPhone en iPad  (werking, bediening en instellingen)
  3. Email  (Gmail / Outlook/ ea)
  4. WhatsApp (Android en/of IOS)
  5. Online opslag en Backup (Dropbox, Google, OneDrive en iCloud)
  6. Word en/of Excel
  7. Veilig online en/of Veiligheid en Onderhoud

 

Wij gaan ervan uit dat u uw eigen “digitale middel” (laptop of tablet) meebrengt. Indien u hierover niet beschikt kunnen wij u op de cursuslocatie een Windows laptop ter beschikking stellen.

Deze cursus wordt u aangeboden door de Leslocatie KBO Heeze van SeniorWeb met medewerking van Bibliotheek Dommeldal en Senioren kbo Heeze. De cursus is bedoeld voor alle inwoners van Heeze.

Wanneer:  Donderdagochtend van 10:00-12:00 in het lokaal van Senioren kbo Heeze (1.05/1.06). Start eind februari of begin maart.

Duur van de cursus: 5 opeenvolgende donderdagen.

Aanmelding:  Vóór 15 februari 2023 per mail naar Xaverius1609@gmail.com onderwerp: DIGI-KLAS
met vermelding van uw naam en telefoonnummer en de cursus van uw keuze, of per aanmeldingsformulier, verkrijgbaar bij de balie van Bibliotheek Dommeldal te Heeze waar u het ter plaatse kunt invullen en afgeven.

Inschrijfgeld:  5,00 euro te voldoen tijdens de eerste les.

Na  aanmelding wordt u door een van onze medewerkers benaderd. Zij stellen u een aantal vragen zodat wij u tijdens de cursus beter van dienst kunnen zijn.
Tevens zullen wij dan de toegang regelen tot de cursussen van SeniorWeb en u informeren over de exacte startdatum.

Nadere informatie over deze cursussen kunt u krijgen bij Frans Segers, tel. 06-38255782 of email xaverius1609@gmail.com