De activiteiten-commissie van theater “De Smeltkroes” in Maarheeze organiseert op zaterdagmiddag onderstaande voorstellingen.
Aanvang 14.00 uur. Entree € 4,00.

Zaterdag 6 oktober 2018
De Wibra’s
De Wibra’s staan voor eenvoud, gezelligheid, humor en herkenbaarheid.
In 1996 begonnen met Fridy Maas, Wim Driessen, Nannerl v Asten, Erik Hesius en Peter Maas.

Zaterdag 17 november 2018
Orkest Erick
Met heel wat ervaring in de vingers, hebben zij een jaartje of 2 geleden besloten om hun muzikale liefde te bundelen en samen te gaan in een orkest.
Liedjes uit de tijd van Elvis, Beatles, Corry & de Rekels, Johnny Lion, Fats Domino enz. die uit de radio galmden via radio Veronica, Noordzee of Caroline.

Zaterdag 8 december 2018
Tonny Wijnands
Tonny, een Brabantse troubadour uit Deurne, zingt en speelt op zijn gitaar.
Deze solist vertelt tussen het spelen door grappige verhalen en anekdotes, alles met een hoog gehalte Brabantse humor.

Zaterdag 9 maart 2019
Lya de Haas & Hennie Korsten
Liedjes in het Brabantse dialect zijn door de jaren heen wel een specialiteit geworden. Zodoende trekt zij al jaren kriskras door Brabant om overal te zingen.
Op 14 november 1993 is haar eerste solo-CD uitgebracht, een album: ‘n Lutske me’ Lya’s, met 16 liedjes. Zij kreeg grote bekendheid m.n. door haar Brabantse Marialiedje “Ons Lieve Vrouwke”. Muziek – het Brabantse lied – brengt gezelligheid, warmte, opent je hart en maakt vaak ook de lachspieren los.

Zaterdag 13 april 2019
Sixties Tribute Band
De Sixties Tribute Band is een viermansformatie uit Eindhoven en omgeving. Met op de bas Wim Guns uit Maarheeze. Zij staan garant voor een geweldige Shadows & Sixties middag vol met Cliff Richard en de klassieke Amerikaanse hits uit de jaren ‘50 & ‘60 zoals nummers van de Everly Brothers, Roy Orbison, Elvis Presley, Buddy Holly, Chuck Berry, Carl Perkins en vele anderen.
De Sixties Tribute Band brengt deze muziek met een authentiek geluid zodat het publiek de muziek ook zal beleven als in de jaren ‘50 en ‘60 het geval was.