De meest actieve vrijwilligers van Seniorenvereniging kbo Heeze: Henk en Truus Gubbels.

Samen organiseren zij iedere donderdag het koersbalspel in de KBO-lokalen in ’t Perron.

Samen iedere maandag en dinsdag aanwezig bij de jeu de boulesvereniging van de KBO, “De Toverbal”, waar Truus voor de bar zorgt en Henk de wedstrijdindeling maakt.

Daarnaast zit Henk in de leiding bij de biljartclub van de KBO, “De vrolijke ketsers”.

En elk jaar krijgt het bestuur een prachtig boekwerk van Henk met alle wetenswaardigheden van de 3 activiteiten.

Beiden gaan iedere maand in een eigen wijk het KBO-magazine en de nieuwsbrief bezorgen.

Geen enkele vereniging kan bestaan zonder vrijwilligers. Wij willen door deze geste aan Henk en Truus al onze vrijwilligers nogmaals bedanken voor hun inzet aan Seniorenvereniging kbo Heeze.