KLIK en TIK voor beginners
Bibliotheek Dommeldal geeft ook in Heeze cursussen voor het werken met de computer. Echt voor beginners.

Moeite met de computer? Kun je niet goed zoeken op internet?
Zou je wel eens zelf een e-mail willen sturen? Kom dan naar de Klik & Tik cursus in ’t Perron, bij Bibliotheek Dommeldal in Heeze.
Daar staat een geduldige docente klaar om je in 6 dagdelen te leren hoe dat allemaal moet. In kleine groepjes (max. 4 personen) leer je samen de beginnershandelingen aan de computer. In je eigen tempo.

Vanaf 8 oktober zijn we gestart op woensdagmorgen van 10.00-11.30 en van 12.00 -13.30 uur. De toegangsprijs is laag €15,00 voor leden van de KBO en voor Bibliotheekleden en €25,00 voor niet-leden dus daar hoef je het niet voor te laten. En de bibliotheek zorgt voor computers.
Twijfel niet langer, maar ga naar de Bibliotheek in ‘t Perron, en schrijf je in.

Aanmelden: bij de bibliotheek. Er liggen inschrijfformulieren klaar aan de balie van de Bibliotheek. Ook als je geen lid bent van de bieb kun je meedoen. Vaak kun je al meteen beginnen en soms plaatsen we je even op een wachtlijst. Het duurt nooit lang.
Kosten: € 15.- voor KBO leden.
Contactpersoon: Frans Segers tel. 040-2261092