Cursus “Werken met de digitale (E-) Overheid

Deze cursus, welke in samenwerking met de Bibliotheek en de Gemeente wordt georganiseerd, heeft al ruim 25 belangstellenden getrokken. Ze staat open voor alle bewoners van de Gemeente Heeze-Leende. De eerste cursus na de Corona-stopstand is gestart op 5 oktober j.l. met 12 cursisten en loopt tot 2 november. Deze cursisten waren allen al in het bezit van een DigiD-toegang.

Omdat op onze wachtlijst een aantal belangstellenden voorkomen, die nog geen DigiD-toegang hebben wordt er op 8 en 15 november voor hen een extra voorbereidende cursus ingelast van 2 dagdelen van 13:30 – 16:00 op deze maandagen in het lokaal van de KBO-Heeze. De titel van deze cursus is “aanvragen en activeren van uw DigiD”. We hebben hiervoor nog maximaal 2 plaatsen beschikbaar.

Om alle belangstellenden op de wachtlijst verder niet te lang te laten wachten, gaat onze aandacht momenteel vooral naar hen uit.

Een 2e cursus “Werken met de E-overheid” zal waarschijnlijk starten op of na 22 november en zal bestaan uit 4 dagdelen van ca. 3 uur incl. pauze op maandag of vrijdag. Deze groep zal bestaan uit maximaal 8 deelnemers.

Een 3e cursus “Werken met de E-overheid” zal van start gaan in januari. Hiervoor kan nog worden ingeschreven via de bibliotheek. Nadere gegevens hierover volgen in de volgende Nieuwsbrief.

Contactpersoon: Frans Segers 06-38255782

Reacties zijn gesloten.