Christ Bukkems najaar toernooi 2019

Maandag 7 oktober jl. om klokslag halfeen werd er voor de 3e keer begonnen met de Jeu de Boules wedstrijden om de Christ Bukkems wisselbeker. 40 leden van “de Toverbal” hadden zich aangemeld om deel te nemen.
Zoals gebruikelijk werden de poules een mix van de maandag en dinsdaggroep zodat iedereen even veel kansen had op het winnen van de wisseltrofee.
De wedstrijden werden gespeeld in 3 partijen. Het geheel stond onder de leiding van Henk Gubbels.
Al snel ging het er fanatiek aan toe. De ballen vlogen over de banen en er werd volop gescoord.
De eerste partijen waren snel gespeeld zodat er tijd was voor een pauze met een kopje koffie of thee en een lekkere koek.

Rond 16.30 waren alle wedstrijden gespeeld en kon Henk Gubbels beginnen met het tellen van alle punten.

Uitslag:

Op de derde plaats is geëindigd: Leo Lingers met 3 gewonnen wedstrijden en 15 punten.
Op de tweede plaats is geëindigd: Paula Doezé met 3 gewonnen wedstrijden en 20 punten.
Eerste plaats en winnaar van de Christ Bukkems wisseltrofee: Mia Bukkems met 3 gewonnen wedstrijden en 24 punten.
Alle winnaars gefeliciteerd.

Tineke van Mierlo was ondertussen al geruime tijd bezig met de barbecue. Op een seintje van haar kon iedereen naar buiten om vlees, salades, brood, fruit te halen. Ieder liet het zich goed smaken.

Omstreeks halfzeven was alles weer opgeruimd en iedereen naar huis. De organisatie kan terugkijken op een geslaagde middag.