Christ Bukkems jeu de boules toernooi

Eindelijk was het zover. Na 2 jaar geen toernooien spelen waren de leden van de Toverbal blij weer een onderlinge wedstrijd te kunnen spelen. Stipt een uur werd begonnen met de eerste wedstrijd onder een heerlijk zonnetje.

43 leden van “de Toverbal” hadden zich aangemeld om deel te nemen. De poules, samengesteld d.m.v. een computerprogramma, waren een mix van de maandag en dinsdaggroep zodat iedereen evenveel kansen had op het winnen van de felbegeerde Christ Bukkems wisseltrofee. De wedstrijden werden gespeeld in 3 partijen.

Al snel ging het er fanatiek aan toe. De ballen vlogen over de banen en er werd volop gescoord.
Na de tweede ronde was er een pauze voor een heerlijk kopje koffie of thee met een koek.

Rond 16.00 waren alle wedstrijden gespeeld en was het tellen van alle punten.
Na een spannend half uurtje was de uitslag bekend.

Uitslag

Eerste plaats en winnaar van de Christ Bukkems wisseltrofee  Hans Verberne met  3 gewonnen wedstrijden en 25 punten.
Op de tweede plaats Corry Schins met 3 gewonnen wedstrijden en 20 punten.
Op de derde plaats is geëindigd: Liesbeth Knapen met  3 gewonnen wedstrijden en 16  punten.
De winnaars van harte gefeliciteerd.

Mia Meeuws bedankte de organisatie voor de fijne middag.

Tineke van Mierlo  was ondertussen al geruime tijd bezig met de barbecue. Op een seintje van haar ging het naar buiten  om vlees, salades, brood, fruit  te halen. Ieder liet het zich goed smaken.

Omstreeks half zeven was alles weer opgeruimd en iedereen naar huis. De organisatie kan terug kijken op een geslaagde middag en hopen dat we volgend voorjaar  weer een toernooi kunnen organiseren.