Bridgen bij een bridgeclub

Veel mensen vinden bridgen leuk om thuis te doen maar zijn er nog niet aan toegekomen om bij een club te gaan spelen. Men vindt zichzelf misschien niet goed genoeg of men is bang om fouten te maken. Maar heeft u het wel eens geprobeerd? Bij Senioren kbo Heeze wordt wekelijks gespeeld op 2 niveaus en daardoor is het zowel voor beginners als voor gevorderden leuk om de krachten te meten met anderen. Er wordt op donderdagmiddag van 13.30 u. tot 17.00 u. gespeeld in ’t Perron.

Senioren kbo Heeze geeft u de mogelijkheid om gratis mee te komen spelen tot 4 mei, het einde van dit bridgeseizoen. Een mooie manier om eens te ervaren hoe het bridgen tegen andere spelers bevalt. Als u geen partner hebt dan proberen wij wel een geschikte partner te vinden. Ook als u nu op een avond speelt maar dit liever op een middag doet is dit een mooie kans om het uit te proberen.

Mocht u besluiten om volgend seizoen ( begin september) verder te willen spelen dan kost dat voor leden van Senioren kbo Heeze € 20,00 per jaar. Voor niet-leden geldt een toeslag. Proberen? Bel Antoon Bax voor meer informatie, mobiel 06 5389 1845

Reacties zijn gesloten.