Bezoek aan voetbalclub RKSV Heeze

Op zondag 14 april jl. waren we met een 40-tal KBO-leden te gast bij RKSV Heeze om de wedstrijd Heeze 1 – Susteren 1 bij te wonen.
We werden op deze ietwat kille dag om 13.30 uur aller hartelijks ontvangen met een kopje koffie / thee en een stuk vlaai.

De wedstrijd Heeze 1 – Susteren 1 begon om 14.30 uur.
Voor aanvang van de wedstrijd werd er nog een minuut stilte in acht genomen in verband met het overlijden van
Gerard van Gerwen. Gerard was erelid van RKSV Heeze en ook lid van de KBO.

Door de dames van de organisatie werden we begeleid naar de tribune. Er werden dekens uitgereikt om ons warm te houden. In de rust werden we op de tribune wederom voorzien van een kopje koffie of thee.
De wedstrijd was rommelig met als einduitslag 2-2. Over de uitslag mocht Heeze niet mopperen. Susteren was wat sterker en het spel was beter verzorgd dan bij Heeze.

Na de wedstrijd werd in het clubhuis nog heerlijk na geborreld met een hapje.
Dank aan allen die een bijdrage hebben geleverd aan het doen slagen van deze leuke middag!