29 september: Groot jubileumfeest voor onze leden

Ruim 400 leden van onze vereniging hadden zich ingeschreven voor het grootse jubileumfeest ter gelegenheid van het 60-jarig bestaan van Seniorenvereniging kbo Heeze in ‘t Perron. De RABO-zaal was te klein voor het aantal bezoekers maar ook in het grand-café en de foyer konden op grote schermen de feestelijkheden in de zaal goed worden gevolgd. Het feest werd geopend met een warm welkom van onze voorzitter Roos Daemen. Ivo van Rossum volgde met oude bekende hits om de zaal in de stemming te brengen.

Na de eerste pauze was het de beurt aan Berry Knapen die op een humoristische manier inspeelde op het jubileum van de Seniorenvereniging en daarna vloeiend overging naar zijn act ‘de wasmachinemonteur’. Berry had het publiek snel op zijn hand.
Aan Berry was het de taak om ook de trekking voor de verloting van de dinerbonnen, van de ledenwerfactie, te verzorgen. Daarna maakte Roos Daemen met trots bekend dat de ledenwerfactie ruim 30 nieuwe heeft opgeleverd waaronder het 1100-ste lid. Het 1100ste lid was mevrouw Videc, zij werd verwelkomd met een fraaie bos bloemen.
Trio Wai was het sluitstuk voor de 2e pauze.

Na de 2e pauze was er een gezamenlijk optreden van de Fanfare St. Nicasius en het Tamboerkorps NAT. Zij brachten prachtige muziek ten gehore waaronder natuurlijk de ‘Parel Van Brabant’. Vervolgens kwam Ivo van Rossum weer terug voor een daverende afsluiting van de middag. De stemming zat er inmiddels goed in en hij daagde de zaal uit voor een lange polonaise, velen gaven hier gehoor aan, en ’t Perron werd gevuld met een lange slinger mooi grijs.

De middag werd aan elkaar gepraat door Arian Compen.