Augustus

Woensdag 8 augustus: samen aan tafel bij Brasserie Gezellig in Leende
Vandaag zij we wederom te gast bij Brasserie Gezellig, Langstraat 8 in Leende. We gaan genieten van een 3 gangen menu in buffetvorm. U heeft de keuze uit een aantal voor- en hoofdgerechten. Het dessert wordt aan tafel geserveerd. KBO biedt u een kopje koffie aan.
Aanvang buffet 18.00 uur. U bent welkom vanaf 17.30 uur.
De kosten bedragen € 17,00 per persoon. Inschrijving: donderdag 26 juli 14.00 – 15.00 in ’t Perron.
Maximale deelname: 60 personen.
Contactpersoon: Roos Daemen tel. 226 1033

Vrijdag 17 augustus: Natuurflm(s) door Cor Speek
Cor Speek houdt zicht al jaren bezig met het maken van natuurfilms. Zijn passie voor de natuur is te zien in een diversiteit aan materiaal. De films die hij maak hebben vaak een educatief karakter. De keuze van de te vertonen film(s) moet nog worden bepaalt. Gezien zijn groot en divers aanbod gaat dit wel lukken.
Aanvang 14.00 uur in de Rabozaal van ’t Perron. Kosten: € 3,00 per persoon te voldoen bij binnenkomst filmvoorstelling (aanmelden is niet nodig).
Contactpersoon: Marij Ludding-Ketelaars tel. 251 7822

Vrijdag 7 september: Bavaria Biertour
Onder leiding van een professionele gids, bezoeken we gewapend met een proefglas de Bavaria Bierbrouwerij, en zult u proeven, ruiken, voelen; kortom de Bavaria Biertour beleven. Bij terugkomst worden er twee Bavaria Pilsener” en bitterballen geserveerd, Ook krijgt iedereen een leuk Bavaria souvenir.
Aangezien u een (voortdurend) arbeidsproces bezoekt, is het aan te raden stevige schoenen te dragen in verband met eventuele gladde vloeren.
Bovendien maken we een behoorlijke wandeling en is het tijdens de Biertour noodzakelijk om enige trappen te gebruiken. De Biertour is daardoor helaas niet toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn.
Vertrek per bus om 13.00 uur bij ’t Perron. Kosten: € 25,00 per persoon.
Inschrijving: woensdag 22 augustus 14.00 – 15.00 uur in ’t Perron. Maximale deelname: 60 personen.
Contactpersoon: Ben Odijk tel. 06 45270088

Tweede helft september: “doe-activiteit”
We zijn voornemens om in de tweede helft van september een “doe-activiteit” te organiseren. Bij het samenstellen van dit boekje was nog niet bekend hoe we dit vorm kunnen geven.
Uiteraard publiceren we dit t.z.t. in onze nieuwsbrief.

Vooruitblik oktober

Vrijdag 12 oktober: Kringdag in de Meent te Leende
Op deze vrijdag organiseren de drie Kbo’s uit onze gemeente weer een leuke dag voor hun leden.
De kosten van deze dag bedrag € 10,00.
Uitgebreide informatie over de invulling van deze dag leest u in de flyer bij de nieuwsbrief van september,.
Inschrijving: vrijdag 28 september 14.00 – 15.00 uur in ’t Perron

Zondag 14 oktober: Internationale Taptoe Lommel
Ook dit jaar is het weer gelukt de Taptoe Lommel in ons programma op te nemen. Weten dat we hier veel mensen een plezier mee doen. Zoals gebruikelijk gaan we ook nu met de bus naar Lommel. Bent u benieuwd naar het programma, kijk dan op de website van de organisatie www.internationale-taptoe-belgie.com
Vertrek bussen 12.15 uur bij ’t Perron.Kosten: € 40,00 per persoon.
Inschrijving: donderdag 16 augustus 14.00 – 15.00 uur in ’t Perron.
Maximale deelname: 100 personen.
Meer informatie bij: Ben Odijk tel. 06 45270088

Woensdag 31 oktober:
Najaarsbijeenkomst Seniorenvereniging kbo Heeze.